Over mij

Ik ben mijn werkende leven begonnen als advocaat. Ik heb met veel plezier gewerkt op de faillissementsrecht-, vennootschapsrecht- en arbeidsrechtsectie van CMS. In deze periode ben ik ook mediator geworden. In de loop van de tijd werd mij duidelijk dat mijn interesse verschoof van de regels naar de mens. Ik ben daarom een eigen onderneming gestart in 2005 waarin de persoonlijke ontwikkeling van advocaten en juristen centraal staat. Door mijn ervaring in de advocatuur weet ik hoe het is om te werken in een veeleisende en hectische omgeving. Inmiddels heb ik honderden juristen en advocaten begeleid als trainer en coach.

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer info verwijs ik je naar mijn CV.

Mijn missie

Ik ben nieuwsgierig en sensitief en luister graag met open aandacht naar jouw (levens)verhaal. Ik help je om je kwaliteiten en wensen te ontdekken. Diepgang en lichtheid gaan bij mij hand in hand. Mijn analytische blik zet ik in om snel tot de kern te komen. Tegelijkertijd heb ik zelf ervaren dat het veranderen van belemmerende patronen ook een open en milde blik vraagt. Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je patronen en om deze gewoonten te doorbreken, zodat je steeds vrijer en varend op jouw eigen kompas kunt leven en werken. Daarbij ga ik ervan uit dat jij zelf de waarheid in pacht hebt en zelf het beste weet wat voor jou een waardevol leven is.

“Ivanka is heel toegankelijk en duidelijk en vraagt goed door. Ik heb helder gekregen waardoor ik steeds vastliep en reageer nu veel bewuster. Heel bevrijdend!”
Menu