Mindfulness – aandachtstraining

Heb je moeite om je te midden van alle prikkels te concentreren? Zou je meer in het hier en nu willen leven? Zou je in stressvolle situaties bewuster willen reageren? Als ervaren mindfulnesstrainer en coach kan ik je hier goed bij helpen.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness heeft twee aspecten; het leren richten van je aandacht en het ontwikkelen van een open, accepterende, niet oordelende houding. Mindfulness vindt zijn oorsprong in boeddhistische meditatie technieken.
Mindfulness is geschikt voor iedereen die anders om wil leren gaan met de dagelijkse hectiek van het leven. Je kunt gaan ervaren dat je ook in stressvolle momenten, aandachtig aanwezig kunt blijven. Hierdoor ga je helderder zien waar je wel of geen invloed op hebt. Je krijgt meer oog voor de grote en kleine keuzemomenten in het leven en reageert bewuster.

Ervaring en mogelijkheden

Ik ben erkend trainer en aangesloten bij de VMBN (landelijke vereniging voor mindfulness trainers) in de eerste categorie. Deze vereniging stelt hoge eisen aan opleiding en nascholing.

Ik verzorg mindfulnesstrajecten op maat. Van een kennismakingstraining van een dag tot meerdaagse trainingen. In een groep of individueel. Als mindfulness trainer werk ik onder andere voor Schouten & Nelissen, waar ik eendaagse trainingen en de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction training geef.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met me op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Ivanka is een merkbaar ervaren mindfulness trainer en beoefenaar die tegelijkertijd heel dicht bij de beginnende deelnemer staat.”
Menu