Intervisie

Zou je willen ervaren hoe je door middel van intervisie verder kunt komen in je professionele ontwikkeling? Heb je samen met collega’s (binnen of buiten kantoor) behoefte aan een ervaren en enthousiaste intervisiebegeleider?

Intervisie is een beproefde en inspirerende methode om lastige werksituaties te bespreken met collega’s uit dezelfde beroepsgroep. Je leert van elkaar door elkaar vragen te stellen en ervaringen en kennis met elkaar te delen. Ik begeleid intervisiegroepen van juristen, advocaten en mediators.

In intervisie bespreek je situaties op een gestructureerde manier. Als begeleider ondersteun ik een intervisiegroep in het stellen van verhelderende en verdiepende vragen, zodat een situatie van alle kanten belicht wordt. Door het stellen van open vragen krijgt de inbrenger van een werksituatie vaak al nieuwe perspectieven op deze situatie en zijn of haar rol hierin. Ik stimuleer de groep om nieuwsgierig te zijn en zonder oordeel te luisteren; waar zit de kern van het dilemma en welk advies zou de inbrenger kunnen helpen? Door de structuur van de intervisiemethode, geeft de groep pas advies op het moment dat helder is wat de kern van het dilemma is.

Intervisie leidt vaak tot verrassende inzichten en geeft je input voor het zetten van concrete stappen in lastige werksituaties.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik werk ook op locatie, bijvoorbeeld bij jou op kantoor.

“Ivanka weet op een prettige manier een open sfeer te creëren, waarin mensen bereid zijn om lastige werksituaties met elkaar te delen”
Menu